Novosti
Hot Spring Spas


Nova NXT kolekcija!

Uz dizajn od strane BMW Group DesignworksUSA nova NXT kolekcija – Grandee™ NXT, Envoy™ NXT i Jetsetter™ NXT – predstavlja budućnost u dizajnu hidromasažnih bazena.

NXT hidromasažni bazeni nudi iste karakteristike kao modeli Highlife kolekcije. Od izvajane školjke i Everwood™ HD spoljne obloge do mlaznica i ostalih detalja, ovi modeli sadrže iste kvalitetne komponente i ekskluzivne opcije. Ono što čini ove hidromasažne bazene posebnim je potpuno novi spoljni dizajn. Inovativnom tehnologijom postigli smo novi poseban izgled – različit od svih drugih koje možete naći.

NXT bazene karakterišu posebno oblikovani uglovi, spoljno osvjetljenje, polimerična podstruktura i posebno postolje koje daje utisak da bazen pluta ili stoji na nogama. Sve ovo izdvaja NXT bazene od ostalih tradicionalnih hidromasažnih bazena.

Više detalja o Hot Spring hidromasažnim bazenima možete pogledati na našem sajtu www.hotspring.me
Enraf-Nonius


Nova 4-serija!

Zahvaljujući novom touch screen interfejsu, sa 4-serijom od sada je izuzetno lako rukovati. Jasan i dobro organizovan meni će vam asistirati u izboru terapeutskih programa. Svi važni podaci su prikazani na ekranu. Grafička podrška sa slikama regije predviđene za tretman (za lokalizaciju ultrazvučne glave i/ili elektroda) i sa anatomskim predstavljanjem osiguravaju tačnost.

4-serija je ekstremno brza. Struktura menija obezbjeđuje mogućnost brze postavke parametara. Integrisani protokoli i razne pomoćne mogućnosti će obezbijediti da nepotrebno ne gubite vrijeme tokom tretmana. Terapeut se može potpuno fokusirati na pacijenta i tretman dok ostalo možete prepuštiti aparatu.

Zahvaljujući integrisanim protokolima znaćete sa sigurnošću da radite bezbjedno. Svaka indikacija i svaki parametar je opsježno naučno potkrijepljen. Terapeutski efekat je, s’ toga, garantovan kao najbolji mogući.

Enraf-Nonius 4-serija je nova generacija opreme za ultrazvučnu terapiju, elektroterapiju i kombinovanu terapiju. Zahvaljujući najnovijim tehnološkim mogućnostima, najnaprednijim naučnim saznanjima i dugogodišnjem iskustvu Enraf-Nonius-a kao proizvođača terapeutske opreme, zagarantovane su najbolje terapeutske mogućnosti uz Sonopuls 492, Sonopuls 490 i/ili Endomed 482.
Trautwein


Toplota i pijesak - Vulkanosand® terapeutski ležaj

Vulkanosand® terapeutski ležaj je idealan za relaksirajuće wellness tretmane. Individualno pozicioniranje na toploj i pješčanoj površini ležaja omogućuje optimalno opuštanje određenih djelova tijela. Prijatno grijanje tijela tokom tretmana povećava fizičko blagostanje kao i uspješnost samog tretmana. Pacijent se može potpuno relaksirati i prikupiti novu snagu. Vulkanosand® terapeutski ležaj je idealan partner za manuelne masaže i ostale vrste wellness tretmana.EOS


Golden Wave 2015 nagrada!

Ovogodišnju “Golden Wave” nagradu u kategoriji “Oprema za saune, infracrvene saune i parna kupatila” dobila je kompaniji EOS Sauntechnik za parogenerator “EOS Steamtec II” i sigurnosni sistem “Opsis 01”.

U trci je ove godine bilo skoro 100 proizvoda podijeljenih u 8 kategorija a žiri je sastavljen od renomiranih i iskusnih profesionalaca u ovoj oblasti. Nagrada za parogenerator “EOS Steamtec II” je vrhunac za predstavljenu inovaciju: u ovom parogeneratoru voda ne dolazi u direktni kontakt sa grijačem tako da je dugovječnost i minimalno održavanje obezbijeđeno.

Druga nagrada za “Opsis 01” obezbijeđena je inovacijom u sigurnosti korišćenja sauna: termo-optički senzor detektuje nepravilnosti u radu peći i sprječava izazivanje požara, npr. u slučaju da ostavite peškir ili neki drugi nepripadajući objekat na peć.

Ovogodišnjim nagradama EOS nastavlja tradiciju priznavanja kvaliteta i inovacija iz godine u godinu od strane najvećih profesionalaca u ovoj oblasti i potvrđuje lidersku poziciju u proizvodnji opreme za saune, infracrvene saune i parna kupatila. 

 
Copyright © 2010. Spa Medica. All rights reserved.