Unbescheiden GmbH razvija izuzetna rješenja iz oblasti SPA, wellness-a i fizikalne medicine, obezbjeđujući funkcionalnost, kvalitet i dizajn.

Višedecenijsko iskustvo i bliska saradnja sa terapeutima, raznim profesionalcima iz zdravstva i krajnjim korisnicima pokazala je savršenu funkcionalnost, višestruke aplikativne mogućnosti i lako rukovanje uređajima. Velika pažnja je posvećena izradi, materijalima i opremi, zbog čega su proizvodi Unbescheidem poznati po svom kvalitetu i dugovječnosti.


Oprema:

CARACALLA - kada za potpuno automatizovanu podvodnu masažu sa istim pristupom i sekvencama kao i hidroterapeutske masaže sa podvodnim mlaznicama. Caracalla nudi do 20 masažnih programa, 10 masažnih zona i individualno podešenim opcijama za pritisak vode i redosled. Dodatno, kada ima Starlight Effect, specijalni patentirani svjetlosni efekat sa 147 svjetlosnih tačaka u osam različitih boja. To smiruje i pomaže da se opustite.

JOUVENCE - plutajući sistem za sve vrste wrap tretmana: od kozmetičkih tretmana i vinotherapy ili thalassotherapy tretmana do klasičnih terapeutskih aplikacija blata, fanga i drugih peloida. Ležite na podlozi ispod koje je topla voda i osjećaj plutanja vas smiruje i opušta. U isto vrijeme pomaže wrap aplikacijama da dostignu maksimalni efekat tako što se povećava cirkulacija krvi i otvaraju se pore na koži. Osjećaj opuštanja je pojačan Starlight efektom sa 147 svjetlosnih tačaka i Melody efektom sa programirajućom muzikom.

BALANCE - ležaj za masažu uljima kombinuje različite East and West rituale. Kao dodatak wrap tretmanima, pilinzima i hot-stone tretmanima, Balance se koristi za tretmane sa uljima za masažu, tradicionalni sapun-pjena tretmanima i Ayurveda tretmanima. U kombinaciji sa Starlight efektom, Balance obezbjeđuje mnoštvo izbora tretmana sa toplotom, vodom, svijetlom i dodirom što zajedno omogućava osvježavanje i revitalizaciju vašeg tijela.

ARM AND FOOT BATH - za sve vrste hidroterapeutskih tretmana kao što su tretmani galvanskim strujama, naizmjenične kupke sa mlaznicama i whirlpool tretmani.

U asortiman uključuje i opremu za Kneipp i Hauffe kupke za ruke i noge.

Takođe, postoji veliki izbor dodatne opreme za svaku vrstu tretmana.

SHOWERS - tuš sistemi koji se koriste u terapeutske i wellness svrhe.

Uključuju kompletna rešenja kao što su tuševi pomoću mlaznica i škotski tuševi, sistemi za Kneipp i kontrastne kupke ili Vichy horizontalni tuš.

Većina tuševa je izrađena kako u modernom tako i u retro dizajnu.

Svi ovi sistemi su na raspolaganju za upotrebu sa svježom vodom ili sa vodom iz mora ili izvora.

SHOWER DESK

Osvježavajući Kneipp tuševi mogu biti dodati bilo kojem wellness ili terapeutskom programu. Shower desk je dostupak kako u retro tako i u modernom dizajnu. Pogodan je za aplikaciju morskom vodom.

HORIZONTAL SHOWER "VICHY"

Moderno dizajnirani tuš Vichy je opremljen sa 5 mlaznica i zaštitom za lice. Sve komponente Vichy tuša su pogodne i za agresivnu vodu.

BUTTERFLY TUBS - kada za individualnu terapiju pokreta i podvodnu gimnastiku. Zbog oblika kade terapeut je uvijek blizu pacijenta i može potpomoći i tretirati ga optimalno. Dodatne funkcije za podvodnu masažu, galvansku struju i vježbe za podvodnu kičmenu ekstenziju.

MEDICAL TUBS - kade u obliku tijela ili drugim oblicima, za upotrebu sa svježom, slanom ili vodom sa izvora, kao i gaziranom vodom. Mogućnost dodatnih funkcija za različite sfere upotrebe kao što su uređaji za karbonizaciju ili specijalna oprema za peloidne kupke.

COMBINATION EQUIPMENT - kade za kombinovanje različitih vrsta tretmana. Izbor aplikacija sadrži podvodnu masažu, galvansku struju, suvi CO2 gas i opremu za vježbe podvodne kičmene ekstenzije.

SERIJA 0.10

Kombinovane kade serije 0.10 nude dvije mogućnosti: opremu za podvodnu masažu i elektrogalvansku opremu.

Masažni pritisak je moguće prilagoditi osjetljivosti klijenta.

Elektrogalvanska kontrola u meniju olakšava rad terapeuta.

SERIJA 0.20

U dodatku sa serijom 0.10, sledeća terapeutska oprema je dostupna za modele serije 0.20: oprema sa suvim CO2 gasom, oprema za automatsku podvodnu masažu i oprema za podvodnu ekstenziju.

LIFTERS - pokretni i stacionarni sistemi za podizanje osoba sa ograničenim pokretima. Ovi sistemi zadovoljavaju stroge standarde za bezbjednost pacijenata i obezbjeđuju optimalne uslove za rad terapeuta.

WORKROOMS - za pripremu fango parafina, wrap tretmana ili različitih blata, uključujući fango ili vezivno blato. Portfolio proizvoda uključuje miješalice, grijače i razni pribor kao što su police, radne površine, kolica za prevoz i ormarići.

SERIJA LUXURY

Luxury model kombinuje relaksirajuću masažu putem mlaznica sa osnažujućom zabavom: aromaterapija, inhalacija ili pulsirajuća talasna masaža.

SERIJA HARMONY

Sa kadom Harmony ćete razmaziti sve vaše goste putem relaksirajuće masaže mlaznicama ili svjetlosnom terapijom. Kada je toliko udobna da vaši gosti mogu da uživaju sami ili udvoje.


 

 
Copyright © 2010. Spa Medica. All rights reserved.