Hidromasažni bazen


Kad god osjetite potrebu za zdravom terapijom koja opušta napetu muskulaturu i oslobađa tijelo od stresa, topla voda u kombinaciji sa dubinskom masažom je najbolji izbor. Bez obzira da li se opuštate od stresova svakodnevnog života ili odmarate mišiće i zglobove nakon sportskih ili drugih napornih aktivnosti, hidromasaža pomaže da se osjećate bolje i zdravije.

Hidromasažni bazen opremljen je atraktivnim vodenim slapovima, podvodnim masažnim mlaznicama i različitim svjetlosnim efektima, a temperatura vode je 33-36°C. Ph vrijednost vode kao i nivo hlora se svakodnevno testiraju što strogi kriterijumi Spa centra u svijetu neizostavno nameću.

Tretman hidromasažom opušta mišiće zgrčene uslijed povrede ili lošeg držanja tijela, smanjuje opterećenost kičmenog stuba, zglobova i ligamenata a preporučuje se i kao dodatna terapija kod tretmana bola u leđima, vratu i ramenima. Hidromasaža poboljšava cirkulaciju tijela, podstiče protok krvi i limfe i odstranjivanje štetnih materija iz organizma. Bili sami ili u Vama omiljenom društvu tretman u hidromasažnom bazenu garantuje uživanje i osvježenje svih čula. 

 
Copyright © 2010. Spa Medica. All rights reserved.